(untitled) (DIGITAL TRANSFORMATION AND ARTIFICIAL INTELLIGENCE, 2024)
Sun’iy intellektning (AI) ta’limga integratsiyasi an’anaviy o’rganish usullarini tubdan o’zgartirdi, shaxsiylashtirilgan tajribalarni taklif qildi, samaradorlikni va o’quvchilarning natijalarini oshirdi. Ushbu maqola aqlli repetitorlik tizimlaridan tortib, moslashuvchan o’quv platformalarigacha bo’lgan ta’limda AIning turli xil qo’llanilishini o’rganadi. Ta’limda AIning afzalliklari, muammolari va kelajakdagi istiqbollarini o’rganib chiqib, biz uning talabala va o’quvchilarning o’rganish va o’qituvchilarni o’qitish usullarini o’zgartirish imkoniyatlari haqida tushuncha berishni maqsad qilganmiz.