(untitled) (DIGITAL TRANSFORMATION AND ARTIFICIAL INTELLIGENCE, 2024)
Ushbu maqola Qashqadaryo viloyatida safari turizmini rivojlantirishning tashkiliy iqtisodiy mexanizimlarini tashkil etish maqsadida, yuqori iqtisodiy, ijtimoiy va ekologik naflilik berish imkoniyatini yarata oladigan Safari turizmini shakillantirish modelini ishlab chiqishga qaratilgan.