(untitled) (DIGITAL TRANSFORMATION AND ARTIFICIAL INTELLIGENCE, 2025)
Ushbu maqolada GUI muhitida muloqot oynalarni boshqarish va sozlash bo‘yicha ko‘rsatmalar berib o‘tilgan . GUI muhitida muloqot oynalarning komponentalari va ulardan foydalanish uchun ma’lumotlar keltirilib o‘tilgan. Muloqot oynalardan foydalanagan xolda C++ Builder 6 muxitida bir oynadan boshqa oynaga o‘tguncha ruxsat beriluvchi login va parol muloqot oynasi ishlab chiqilgan.