(untitled) (DIGITAL TRANSFORMATION AND ARTIFICIAL INTELLIGENCE, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida sun’iy intellekt vositalaridan foydalanish va algoritmlari haqida qisqacha tahlil qilindi. Shuningdek, mashinali o‘qitshdan foydalangan holda talabalar bilimini baholash yondashuvlari o‘rganib chiqildi, talabalar faoliyatini baholash jarayonining mashinali o‘qitishning hamda talabani individual o‘qitishning blok sxemalari taklif etildi. Taklif etilayotgan ishda mutaxassislar ishtiroki va iteratsion takomillashtirish jarayoni orqali savol-javob muntazam ravishda yangilanadi hamda sifatli baholash uchun optimallashtiriladi.