(untitled) (DIGITAL TRANSFORMATION AND ARTIFICIAL INTELLIGENCE, 2025)
Tarqatilgan “xizmatdan voz kechish” (DDoS) hujumlari Internet tarmog‘idagi eng global tahdidlardan biriga aylanmoqda. Internet narsalari (IoT) qurilmalari sonining ortib borishi DDoS hujumlarini amalga oshirish usullarining ko‘payishiga sabab bo‘lmoqda. Ushbu maqolada IoT qurilmalariga qaratilgan DDoS hujumlariga umumiy sharh berilgan va IoT qurilmalariga ega IT infratuzilmalari xavfsizligini ta’minlash bo‘yicha asosiy tavsiyalar keltirilgan.