(untitled) (DIGITAL TRANSFORMATION AND ARTIFICIAL INTELLIGENCE, 2023)
Maqolada yurak qon tomir kasalliklarini tashxislashda chumoli algoritmining samaradorligini o’rganish va baholash maqsad qilib qo’yilgan. Shuningdek qo’yilgan masalani hal etish uchun chumoli algoritmidan foydalanish taklif etilgan bo’lib, algoritmik model va uning metodologiyasi bayon qilingan. Olingan natijalar jadval va grafik usullarda tasvirlangan.