(untitled) (DIGITAL TRANSFORMATION AND ARTIFICIAL INTELLIGENCE, 2023)
Maqolada iqtisodiyotdagi tarkibiy islohotlarning ahamiyati va islohotlarning makroiqtisodiy barqarorlik, ijtimoiy-iqtisodiy muammolarni hal etish va global iqtisodiy muammolarga moslashishdagi roli yoritilgan. Maqola mamlakatning iqtisodiy taraqqiyoti va tarkibiy islohotlarning muvaffaqiyati uchun markaziy bank va hukumatning o‘zaro hamkorligi va muvofiqlashtirilgan siyosatlari qanchalik muhim ekanligini ta’kidlaydi