(untitled) (DIGITAL TRANSFORMATION AND ARTIFICIAL INTELLIGENCE, 2024)
Ushbu ilmiy ishda ikki o’lchovli logistik regressiya algoritmini qo’llash orqali matlarni shifrlash usullari tahlil qilinadi. Metodologiya sifatida berilgan matn ma’lumotlarini ikki o’lchovli fazoda taqdim etishni va kodlash hamda dekodlash uchun logistik regressiya algoritmidan foydalanishni o’z ichiga oladi. Ilmiy ish ushbu innovatsion usul bilan bog’liq ilovalar, afzalliklar va qiyinchiliklar tahlilini o’z ichiga olgan. Xulosa sifatida, gibrid yondashuvlar va mashinani o’rganishni optimallashtirish kabi potentsial tadqiqot imkoniyatlarini ta’kidlab, texnologik innovatsiyalarni muvozanatli o’rganish va kiber-xavfsizlik sohasida mas’uliyatli foydalanish muhimligini keltirib o’tamiz.