(untitled) (DIGITAL TRANSFORMATION AND ARTIFICIAL INTELLIGENCE, 2024)
Ushbu maqolada sport biomexanikasida ishlatiluvchi portativ qurilmalar, sensorlar va ularning tahlili haqida ma’lumotlar keltirilgan. Bunda sportchilarning biomexanik harakatini tahlil qilishda e’tiborga olinishi kerak bo‘ladigan muhim omillar, tavsiyalar berilgan.