(untitled) (DIGITAL TRANSFORMATION AND ARTIFICIAL INTELLIGENCE, 2024)
Ushbu maqolada Qashqadaryo viloyatining turizm salohiyatini rivojlantirish bo‘yicha asosiy ko‘rsatkichlarni baholash va prognozlash modellariga bag‘ishlangan bo‘lib unda trend modellaridan foydalanilgan. Qashqadaryo viloyatining turizm salohiyatini rivojlantirish bo‘yicha (2023-2027 yillar uchun) prognozi ishlab chiqilgan.