(untitled) (DIGITAL TRANSFORMATION AND ARTIFICIAL INTELLIGENCE, 2024)
Axborot tizimlari sohasiga alohida e’tibor qaratgan holda ushbu maqolaning asosiy maqsadi Massive Open Onlayn Kurslariga (MOOCs) differensial ta‘lim metodologiyalarini samaradorligi hamda oqibatlarini har tomonlama o’rganish va baholashdan iborat. Ushbu maqoladagi mavzu va talablarning o‘zaro aloqasi munosabatini ifodalovchi informativ modelni yaratish orqali MOOC doirasida differensial ta’lim strategiyalarini qo’llashda duch keladigan afzalliklar va to’siqlar haqida qimmatli ma’lumotlarga ega bo’lishi va shu bilan axborot tizimlari ta’limi sohasida onlayn ta’lim tajribasining umumiy sifatini oshirishga muhim hissa qo’shadi. Bundan tashqari, MOOC axborot tizimlarida differensiallashtirilgan ta’limni joriy qilishda avval mavzudan o‘rganilgan kompitensiyalar ketma-ketligini qamrab olingan model joriy qilindi.