(untitled) (DIGITAL TRANSFORMATION AND ARTIFICIAL INTELLIGENCE, 2024)
Ushbu maqolada, veb-saytlarni shaxsiylashtirishga yondashuvni tanlash, shaxsiylashtirishning kontseptual darajalarini ta’kidlash, shaxsiylashtirishning kontseptual darajalaridagi kombinatsiyalar, ma’lumotlarni shaxsiylashtirishning turli yondashuvlari, va foydalanuvchidan foydalanuvchiga filtrlashning bosqichlari ko’rsatilgan. Shaxsiylashtirish asosida veb-saytlar joylashtirilgan, va foydalanuvchilar uchun foydali ma’lumotlarni qulaylik bilan toppish, olish imkoniyatlarini oshirish uchun ma’lumotlarni filtrlash va joylashtirishning turli yondashuvlari keng joriy etilgan.