(untitled) (DIGITAL TRANSFORMATION AND ARTIFICIAL INTELLIGENCE, 2024)
Ushbu maqolada DDOS hujumlaridan himoyalanishda keng foydalaniladigan hamda axborot xavfsizligiga javob bera oladigan vositalari keltirilgan. Shu bilan birga, ushbu dasturiy vositalarning bir-biridan afzalliklari hamda qo‘shimcha imkoniyatlari to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan.