BULUTLI TIZIMLARDA ELEKTRON HUJJATLARNI HIMOYA QILISH USULLARI (DIGITAL TRANSFORMATION AND ARTIFICIAL INTELLIGENCE, 2024)
Mazkur maqolada bulutli tizimlarda elektron hujjatlarni himoya qilish usullari batafsil yoritilgan bo‘lib, bulutli xizmatlarga tahdidlarning beshta asosiy turi keltirilib, ularni bartaraf etish uchun himoya choralari ham belgilab berilgan.
Keywords: bulutli texnologiyalar; hujum; autentifikatsiya; VPN