QASHQADARYO VILOYATIDA SAFARI TURIZMNI RIVOJLANTIRISH MASALALARI (DIGITAL TRANSFORMATION AND ARTIFICIAL INTELLIGENCE, 2024)
Ushbu maqola Qashqadaryo viloyatida safari turizmini rivojlantirishning  tashkiliy iqtisodiy mexanizimlarini tashkil etish maqsadida, yuqori iqtisodiy, ijtimoiy va ekologik naflilik berish imkoniyatini yarata oladigan Safari turizmini  shakillantirish modelini ishlab chiqishga qaratilgan.
Keywords: Safari turizmi; ov turizmi; etnik turizm; SWOT; “Qarshi safari park”; infratuzilma; mahalliy aholi; Turagentlik va turoperatorliklar; Qarshi choʻli; foto turizm; gastronomik turzim; naflilik; foyda; kam xarajat; marketing