MUTAXASIS SHIFOKOR AXBOROT TIZMINI LOYIHALASHTIRISH (DIGITAL TRANSFORMATION AND ARTIFICIAL INTELLIGENCE, 2025)
Ushbu maqolada sog‘liqni saqlash sohasida raqamli texnologiyalarning roli va shifokorlar faoliyatini avtomatlashtiruvchi mutaxassis shifokor axborot tizimi haqida so‘z yuritiladi. Tizimning asosiy vazifalari, tuzilmasi, ma’lumotlar bazasi dizayni, foydalanuvchi interfeysi va amaliy samaradorligi tahlil qilinadi.
Keywords: Mutaxasis shifokor; axborot tizimi; loyihalashtirish; raqamli texnologiyalar; ma’lumotlar bazasi; foydalanuvchi intefeysi