RESPUBLIKAMIZDA AGROSANOAT MAJMUALARIDA XIZMATLAR KO’RSATISH SAMARADORLIGINI TAKOMILLASHTIRISH (DIGITAL TRANSFORMATION AND ARTIFICIAL INTELLIGENCE, 2024)
Maqolada sohaga oid tadqiqotlar tahlili shuningdek, respublikada agrosanoat majmualarida xizmat ko‘rsatishning tashkiliy-iqtisodiy mexanizmini takomillashtirish bo‘yicha samarali usullardan foydalanish chora-tadbirlari haqida fikrlar keltirilgan.
Keywords: Agrosanoat majmualari; xizmat ko‘rsatish sohasi; zaruriy resurs va xizmatlar; tashkiliy-iqtisodiy mexanizmi; investitsiyalarini jalb etish