(untitled) (Sun’iy Intellekt Nazariyasi va Amaliyoti: Tajribalar, Muammolar va Istiqbollari, 2024)
Maqolada sun’iy intellektni turli sohalarda qo’llash va qo’llash tahlil qilinadi sanoat tarmoqlari ishlab chiqarish jarayonlari, sun’iy intellektni qo’llash sohalari, sun’iy intellektdan foydalanishning maqsadga muvofiqligi, foydalanishning afzalliklari va kamchiliklari sun’iy intellekt, sun’iy intellektni amalga oshirish bosqichlari va samaradorligini baholash, ishlab chiqarish jarayonlarini optimallashtirish va samaradorlik va raqobatbardoshlikni oshirish sun’iy intellekt bilan ishlaydigan kompaniyalar, sun’iy intellektni qabul qilishning ta’siri inson mehnati.