(untitled) (Sun’iy Intellekt Nazariyasi va Amaliyoti: Tajribalar, Muammolar va Istiqbollari, 2024)
“ Cisco Tarmoq Xavfsizligi: Zaruratlar va Yechimlar” tarmoq xavfsizligining muhimligi va uni ta’minlash uchun zaruratlar va yechimlar haqida ma’lumot beradi. Maqola, tarmoq xavfsizligining muhimiyatiga e’tibor qaratiladi va xavfsizlik muammoatlari, ularning kelajakdagi tasirini, va ularga qarshi kurashishning muhimligi ko’rsatiladi.