(untitled) (Sun’iy Intellekt Nazariyasi va Amaliyoti: Tajribalar, Muammolar va Istiqbollari, 2024)
Bu maqola sun’iy intellekt (SI) yordamida ishlab chiqarish jarayonlarini avtomatlashtirish va optimallashtirishning muhimligi hamda qanday yo‘llardan foydalanishning ko‘rsatkichlarini ta’riflaydi. SI ni biznes jarayonlarini avtomatlashtirish va optimallashtirishda qanday yordam berishi mumkinligini ta’kidlaydi va bunga misollar keltilgan. Maqolada SI ni ma’lumotlar analizi, prognostika va qavatlanish, protsesslar avtomatlashtirish, mahsulotlar va xizmatlar personalizatsiyasi, va risklarni baholashda qo‘llashning ko‘rsatkichlarini ta’riflaydi. SI ni biznes jarayonlarini modellashtirish va strategik boshqarishda qanday qo‘llab-quvvatlashni muhokama qilingan.