(untitled) (Sun’iy Intellekt Nazariyasi va Amaliyoti: Tajribalar, Muammolar va Istiqbollari, 2024)
Zamonaviy texnologiyalarning rivojlanishi bilan sun’iy intellekt (SI) ko‘plab sohalarda, jumladan online buyurtma tizimlarida tobora muhim rol o‘ynay boshladi. Online savdo platformalarida sun’iy intellektning chatbotlar va yetkazib berish xizmatlarini integratsiya qilish yordamida mijozlarga yanada shaxsiylashtirilgan xizmat ko‘rsatish, tez va samarali buyurtma jarayonlarini taqdim etish ta’minlanadi. Ushbu maqola online buyurtma tizimlarida sun’iy intellektdan foydalanishning bir qancha yo‘nalishlari va ularning afzalliklarini ko‘rib chiqadi.