FERMA BINOLARIDA QORAMOLLAR HARAKAT TARTIBI ORQALI ULARNING SALOMATLIK OMILLAR VA ODATLARINI TAHLIL QILISH MASALASI (Sun’iy Intellekt Nazariyasi va Amaliyoti: Tajribalar, Muammolar va Istiqbollari, 2024)
Mazkur maqolada qoramol kasalliklarini aniqlashda ularning faollik parametrlarini inobatga olish va bu faollik ko’rsatkichlari orqali ularning salomatliga ta’sir qiluvchi omillar va odatlarini tahlil qilish masalasi qaraladi.