(untitled) (Теория и Практика Искусственного Интеллекта: Эксперименты, Проблемы и Перспективы, 2024)
Mazkur maqolada qoramol kasalliklarini aniqlashda ularning faollik parametrlarini inobatga olish va bu faollik ko’rsatkichlari orqali ularning salomatliga ta’sir qiluvchi omillar va odatlarini tahlil qilish masalasi qaraladi.